Laat uw horeca koeltechniek op maat bouwen

koeling

In de horeca is het goed om een koelcel of een vriescel te hebben. Zo blijft het eten vers en goed en is het mogelijk om betere kwaliteit eten te geven aan de klanten. Alleen niet elke koelcel past in de horeca keuken. Daarom laten verschillende horecaeigenaren de koelcellen of de vriescellen op maat maken. Zo ben je altijd gegarandeerd dat de koelcellen passen en dat de spullen erin passen. Een horeca koelcel moet voldoen aan eisen en moet verplicht in een horeca staan. Zo kun je de beste gerechten voorschotelen aan de klant.

Op maat laten bouwen

Eerst oriënteer je waar je de koelcel wil hebben en welke horeca koelcel of horeca vriescel je wilt hebben. Als je de vriescel of de koelcel panelen op maat kan laten maken kan je direct je restaurant efficiënt inrichten. Ruimte is belangrijk in een restaurant. Je hebt zoveel mogelijk ruimte nodig om je gasten te laten eten. Maar ook is ruimte belangrijk om de voorraad neer te zetten en te bewaren. Je kan kiezen tussen een grote en een kleine vriescel of koelcel. Als een bedrijf moeite heeft met het aanvragen van een koelcel of een vriescel op maat is het verstandig om advies te vragen bij een gespecialiseerd bedrijf. Deze bedrijven kunnen advies geven over het soort merk en over de beste maat die bij het restaurant past.

Verschillende merken

Er zijn verschillende merken koelcellen of vriescellen. Zo zijn de vriescellen Iscocab, Viessmann en Isobar zeer bekende merken. Bij de Viessmann is er veel flexibiliteit en kunnen er veel producten geplaatst worden. De Viessmann koelcel is een koelcel die voor kleine gemakken kan dienen maar ook voor de grotere. Als er geen kleine vriescel gewenst is dan kan er gekozen worden voor de Isocab vriescel. Deze vriescel is voor de uitgebreidere restaurants vaak. Het voordeel van deze koelcel of vriescel is dat deze goed te onderhouden is. De Isocab is makkelijk schoon te maken en zeer hygiënisch. De Isocab is groter dan de Isobar en de Viessmann.

Indeling

De indeling van een koelcel of een vriescel is heel erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat het eten goed blijft. Ook is het belangrijk dat het eten op de goede plek staat in de koelcel of de vriescel. Daarom mogen sommige etenswaren niet bij elkaar staan. Producten die weinig worden gebruikt of pas later kunnen achter in de koelcel of vriescel worden gelegd. Belangrijk is dat je onderscheid maakt tussen de verschillende producten. Zo hoef je minder lang te zoeken naar de producten. Op deze manier worden de koelcellen en de vriescellen efficiënt gebruikt.